Links

Summer Night Film Festival

17 juli - 13 augusti
Välkommen till Summer Night Film Festival. Upplev magin i varma sommarkvällar och underhållning som levereras rakt in i ditt vardagsrum. Cineasternas digitala filmfestival, Summer Night Film Festival, tar dig med på en resa genom filmens värld under de ljumma sommarnätterna.
Filmklassiker, nya favoriter och kultfilmer, allt inom räckhåll från din bekväma soffa.
Summer Night Film Festival är det perfekta sättet att fira sommaren på ett underhållande och bekvämt sätt. Och det bästa av allt är att du kan njuta av filmerna när det passar dig bäst - ingen tidtabell att följa, ingen kö för biljetter. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en internetuppkoppling.
Festivalen pågår under perioden 17 juli- 13 augusti, bibliotekets lånebegränsningar gäller som vanligt. Varje kväll presenterar vi ett filmtips i våra sociala kanaler, det blir en spännande variation av tidigare ovisade filmer i kombination med några av våra befintliga filmpärlor. Filmerna som ingår i Summer Night Film Festival kommer att vara kvar i vårt bestånd och låntagarna kan se filmerna i sin egna takt på Cineasterna, inte bara under festivalperioden.
Gör så här för att ta del av Summer Night Film Festival som startar 17/7;
  1. 1.
    Gå till Cineasterna.se med en webbläsare eller använd vår app till iPhone, iPad, Apple TV eller Android
  2. 2.
    Välj ditt bibliotek i menyn
  3. 3.
    Klicka in dig på temat "Summer Night Film Festival" för att ta del av festivalutbudet (filmerna uppdateras löpande) Vi ses på Cineasterna.se.
Last modified 3mo ago