Summer Night Film Festival 2024

När Sverige är som allra vackrast och när sommarnätterna är evigt långa välkomnar Cineasterna alla filmälskare till Summer Night Film Festival - sommarens stora filmfest. Till festivalen kommer filmskapare från när och fjärran, alla med ett gemensamt - de producerar cineastfilmer!

Festivalen pågår mellan 15-31 juli och bibliotekets lånebegränsningar gäller som vanligt. Festivalen är det perfekta sättet att fira sommaren på ett bekvämt och underhållande vis. Njut av filmerna när det passar dig bäst – inga fasta tider att passa, inga köer för biljetter. Varje kväll presenterar vi en film i våra sociala kanaler och vi kan utlova en spännande variation av premiärer, nya favoriter och klassiker, allt från bekvämligheten av din egen soffa. Filmerna som ingår i Summer Night Film Festival kommer att vara kvar i vårt bestånd och låntagarna kan se filmerna i sin egna takt på Cineasterna, inte bara under festivalperioden.

Gör så här för att ta del av Summer Night Film Festival med start 15/7;

  1. Följ oss i våra sociala kanaler för att ta del Summer Night Film Festival

  2. Gå till Cineasterna.se med en webbläsare eller använd vår app till iPhone, iPad, Apple TV, Android eller Android TV

  3. Välj ditt bibliotek i menyn

  4. Klicka in dig på temat "Summer Night Film Festival" för att ta del av festivalutbudet (filmerna uppdateras löpande). Vi ses på Cineasterna.se Vid frågor, kontakta oss på info@cineasterna.se.

Last updated