Support

Läs gärna igenom "Vanliga frågor" innan du kontaktar vår support.

Har du glömt din PIN-kod till ditt bibliotekskort? Kontakta ditt bibliotek så hjälper de dig. Har du problem med att får fram undertexten på en film? Se vår guide under "Vanliga frågor" Vilken webbläsare rekommenderar ni? Vi rekommenderar Google Chrome för bästa upplevelse. Mitt bibliotek är inte anslutet till Cineasterna, kan jag inte använda er tjänst då? Nej, du måste ha ett bibliotekskort på något av de bibliotek som erbjuder vår tjänst.

Mitt bibliotek erbjuder inte Cineasterna, vad gör jag då? Framför dina synpunkter till ditt bibliotek och tipsa om Cineasterna. Du som låntagare kan påverka utbudet. Värt att veta, det går utmärkt att skaffa ett lånekort på ett annat bibliotek än ditt eget. Läs mer om hur du går tillväga för att skaffa lånekort på bibliotekets webbsida.

Jag kan inte ta mig till mitt bibliotek för att skaffa ett lånekort, hur gör jag då? Många bibliotek erbjuder en möjlighet att registrera ett digitalt lånekort via deras webbplats. Kontakta ditt lokala bibliotek så hjälper de dig, eller läs mer på bibliotekets webbplats. Hittar du inte svaret på din fråga under "Vanliga frågor" är du välkommen att kontakta vår support via e-post support@cineasterna.se.

Last updated